El nostre estudi

Al nostre estudi de Pilates les sessions són personalitzades i individuals i es realitzen sobre la màquina Reformer. Aquest llit, ideat per Joseph Pilates, procura que la pràctica sigui totalment segura i amb zero impacte a les articulacions.

Actualment l'estudi ofereix sessions de Pilates Clàssic, per als qui busquen mantenir-se en forma, Reeducació Postural, per tots aquells que pensan que haurien de millorar la seva postura, Recuperació de lesions en esquena i articulacions, així com programes de Pre i Post Natal. Recentment s'ha obert un programa de Pilates amb bebè per a les mamàs i els seus bebès d'entre 3 i 10 mesos.


Trajectòria

Lidia Giménez-Reyes es va endinsar al món del Pilates a través de la dansa. Els seus millors professors incorporaven els principis de Pilates en la tècnica de la Dansa com ho van fer els primers deixebles de Joseph Pilates en el seu estudi de New York: alguns dels millors ballarins del New York City Ballet.

Després d'anys com a ballarina professional s'endinsa en l'àmbit de la docència i el condicionament físic i adquireix el títol de Preparadora Física a la Universitat Autònoma de Barcelona. Paral•lelament segueix amb la pràctica de Pilates que li serveix per recuperar-se amb èxit de les seves pròpies lesions.

L'any 2013, amb l'experiència d'haver treballat com a instructora en els millors centres de Pilates de Barcelona, obre el seu primer estudi de Pilates en Reformer especialitzat en programes Pre i Post natal, rehabilitació de lesions i correcció postural.